Contact

Breng uw
opnamen
tot leven met Dolby
Atmos - de nieuwe
standaard in
meeslepende geluidservaring.

Groupe 46P

Mixen

In-the-box met alle belangrijke DAWs (Pro Tools, Logic Pro X, Nuendo, Reaper, Ableton Live…) en plug-ins van UA, Waves, Softube, Eventide, Plugin Alliance, TC Electronic, DMG Audio, Fabfilter, Liquidsonics & meer….Analoge processing beschikbaar, voor individuele bronnen of hybride mixing/analoge summing (Studer vintage console).

Mastering

Onze diensten bieden mastering voor alle streaming platforms, inclusief goedkeuring voor Apple Digital Master. Stem-mastering, stereo mastering en Atmos mastering zijn beschikbaar evenals premastering voor vinyl.

Dolby Atmos
& 360 RA

Geef uw muziek een nieuwe dimensie met 3D-audioformaten zoals Dolby Atmos en 360RA, de nieuwe standaard voor immersive audio.

Formaten zoals Dolby Atmos en 360RA zijn een revolutie in de wereld van surround sound. Deze innovatieve geluidssystemen maken gebruik van geavanceerde technologie om geluid in de ruimte haarfijn te kunnen plaatsen, wat resulteert in ongelooflijke diepte en dimensionaliteit in de audio-ervaring.

Dolby Atmos past zich aan alle soorten audio-content aan, of het nu gaat om films, videogames of muziek. Door extra luidsprekers te gebruiken en geluiden uit verschillende punten in de ruimte te laten komen, zorgt Dolby Atmos voor een totale onderdompeling. De geluiden zijn levensechter en gedetailleerder dan ooit, waardoor u zich in het middelpunt van het geheel waant.

Immersive audio biedt een dynamische ervaring, waarbij mixers individuele geluiden van de ene naar de andere luidspreker kunnen sturen, wat ongelooflijke flexibiliteit biedt bij het creëren van de ideale audio-ervaring voor elk stuk content.
Dolby Atmos biedt een indrukwekkende horizontale en overhead geluidsveld, waarbij 360RA een sferisch geluidsveld biedt.
Ons systeem is opgesteld rond een 11.2.4 configuratie, inclusief Atmos 7.1.4 en verder.
Als je op zoek bent naar een adembenemende geluidservaring, kies dan voor 3D-audio.