Contact
dolb

OVER ONS

Sunny Side Studios werd opgericht als een state-of-the-art studio met optimale geluidskwaliteit voor opname, mixing en mastering. We zijn tot in de puntjes gegaan om onze visie waar te maken met de uitstekende ontwerpen van Thomas Jouanjean van Northward Acoustics.

Gelegen in de buurt van het centrum van Brussel, op 10 minuten van het Zuidstation en op 20 minuten van de nationale luchthaven is het gemakkelijk om een sessie te boeken en af te spreken met artiesten/muzikanten van over de hele wereld. De locatie biedt privacy in een rustige buurt en is volledig geïsoleerd van externe geluiden. Alle kamers zijn geluiddicht. Met een fijn afgestemde controlekamer met ATC, KRK & Auratone monitoring, zal geen enkel detail onopgemerkt blijven bij het luisteren, bewerken, mixen of mastering. Een extra grote raam geeft een continu uitzicht op onze live room voor optimale communicatie bij het opnemen van zang of een volledige band. Een aparte productiekamer biedt extra schrijf-, opname-, arrangeer- en mixmogelijkheden.

Recording

Onze 60m2 live room is geschikt voor een breed scala aan toepassingen: van solo-zang, voice-over, backings, strijkkwartetten, blaassecties, drums, ritme secties of volledige band, de uitstekende akoestiek zorgt ervoor dat uw instrumenten op hun best klinken. Het heeft een droge drumbooth die afgesloten kan worden, evenals een warm medium kamergeluid in het hoofdgedeelte van de kamer. Een boutique selectie van voorversterkers en microfoons biedt een ruim assortiment van klankschakeringen. Een vintage drumstel (Premier 1970) en verschillende versterkers staan tot uw beschikking (Fender, Faylon…). Pianoliefhebbers kunnen profiteren van onze volledig gerestaureerde 1896 Blüthner 1/2 vleugel.

Mixen en
mastering

Deze diensten worden aangeboden in onze wereldklasse controlekamer. Van mix naar 3D-formaten (immersieve audio), inclusief Dolby Atmos & Sony 360 RA, mastering voor streaming en premastering voor vinyl… we hebben het voor u geregeld.

RESIDENTIE
VOOR ARTIESTEN
EN LABELS

Wij verwelkomen u voor al uw creatieve behoeften in een studio met uitzonderlijke akoestiek, een modern high-end ontwerp met een ziel die de gouden eeuw van opnamestudio’s weerspiegelt. Geschikt voor schrijfkampen, songwriting & preproductie, full-band live-opnames, workshops voor artiesten…

Geef uw muziek een nieuwe dimensie met 3D-audioformaten zoals Dolby Atmos en 360RA, de nieuwe standaards voor immersive audio.

Home of
The Bionix

De Bionix hebben gewerkt met enkele van de grootste artiesten van onze tijd, waaronder M Pokora, Magic System, Fally Ipupa, Stromae, Maîtres Gims, Orelsan, Janet Jackson & Nelly, Mylène Farmer, Kendji Girac & de legendarische Black Eyed Peas, naast opkomende namen als Bramsito, Poupie en Palmer, om er een paar te noemen.
The Bionix putten inspiratie uit hun diverse culturele achtergronden en muzikale invloeden; samengesmolten tot de verschillende elementen die nodig zijn om hits en krachtige muzikale ervaringen te produceren. The Bionix blijven gepassioneerd over elk aspect van het proces, van schrijven tot produceren, opnemen en mixen.